Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر فلاحی گفت: یکی از مطالبات اساسی گردشگران راه اندازی هتل پنج ستاره در استان اردبیل بود که این هتل در مرکز شهر اردبیل آماده بهره برداری است.

مدیرکل میراث فرهنگی وصنایع دستی وگردشگری استان اردبیل با اشاره به اینکه هتل یاکاموز پنج ستاره یکی از مجهزترین و استاندار ترین هتل های کشور است گفت: این هتل نقش اساسی در رونق گردشگری استان اردبیل خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحی می گوید: تلاش و همت سرمایه گذار مجموعه قابل تقدیر و قدردانی است که با همت جهادی این هتل را باحمایت مسئولان استان ایجاد کرد.

او بر راه اندازی هتل های پنج ستاره در استان تاکید کرد و گفت:باتوجه به اینکه اردبیل میزبان رویداد گردشگری کشورهای عضو اکو در۲۰۲۳است راه اندازی هتل پنج ستاره حائز اهمیت بود.

فرماندار اردبیل نیز گفت: این هتل ۵ ستاره در بهترین نقطه شهر در میدان قدس اردبیل و جنب بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل راه اندازی شده است که تلاش و همت سرمایه گذار مجموعه و میراث فرهنگی استان و شهرستان در این زمینه قابل قدرانی است.

سید محمد اعتماد گفت:این هتل به امکانات مدرن واستاندارد مجهز شده است و ظرفیت اسکان بیش از ۱۵۰ نفر را دارد.

او گفت: یکی از مطالبات اساسی گردشگران راه اندازی هتل ۵ ستاره در اردبیل بود که به زوری این امر تحقق می یابد و این هتل به گردشگران داخلی و خارجی خدمات ارائه می کند.

فرماندار اردبیل گفت:راه اندازی هتل ۵ ستاره نقش اساسی در افزایش گردشگران داخلی وخارجی در شهرستان اردبیل خواهد داشت و توسعه گردشگری منطقه را به دنبال خواهد داشت.

شاهین خدامرادزاده، سرمایه گذار نخستین هتل پنج ستاره یاکاموز هم گفت: این هتل در 12طبقه با زیر بنای 7310 متر مربع به منظور ارائه خدمات ممتاز در حال افتتاح و بهره برداری است.

او گفت:هتل 5 ستاره یاکاموز با خدمات اقامتی و رستورانهای سنتی ایرانی و فرنگی ،کافی شاپ ،تالارهای چند منظوره، سالنهای همایش ،سالن کنفرانس ،استخر ،سونا و جکوزی ،ماساژ روم سرویس در خدمت گردشگران داخلی و خارجی است.

سرمایه گذار هتل پنج ستاره اردبیل گفت:ظرفیت اقامتی این هتل پنج ستاره ۱۵۰ نفر است که با تخت های اضافی ظرفیت پذیرش ۲۱۰ نفر را هم خواهد داشت.

خدامرادزاده از برنامه ریزی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی خبرداد وگفت:در این زمینه با مراکز گردشگری همکاری لازم برای ایجاد زنجیره گردشگری انجام می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احداث هتل گردشگری گردشگران داخلی و خارجی سرمایه گذاری گردشگران داخلی راه اندازی هتل هتل پنج ستاره سرمایه گذار هتل ۵ ستاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد

 بر اساس اعلام شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور به شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری آزادراه خرم آباد – پل زال، عوارض خودروی سواری ۳۴۵ هزار ریال اعلام شده است.

همچنین عوارض تردد مینی بوس ۵۲۰ هزار ریال، کامیونت ۷۳۵ هزار ریال، اتوبوس ۶۰۵ هزار ریال و کامیون ۲ محور ۸۱۵ هزار ریال ابلاغ شد و برای تردد کامیون سه محور نیز عوارضی معادل یک میلیون و ۶۰ هزار ریال در نظر گرفته شده است.

عوارض جدید خودروی تریلی یک میلیون و ۲۷۰ هزار و نفت کش نیز یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال می‌باشد.

تاکنون نرخ عوارض خودرو‌های سواری درآزادراه خرم آباد – پل زال ۲۶۵ هزار ریال، وانت ۵۰۰ هزار ریال، مینی بوس ۴۰۰ هزار ریال، کامیونت ۵۶۵ هزار ریال، اتوبوس۴۶۵ هزار ریال، کامیون ۲ محور۶۲۵ هزار ریال، کامیون سه محور ۸۱۵ هزار ریال، تریلی ۹۷۵ هزار ریال و تانکر یک میلیون ریال بود.

آزادراه خرم آباد پل زال در حد فاصل ۲ شهر خرم آباد و اندیمشک به طول ۱۰۴ کیلومتر قرار گرفته که با هدف کاهش تصادف و زمان سفر، صرفه جویی سالانه ۴۰۰ میلیارد ریال در مصرف سوخت در زمان بهره برداری، کاهش ۶۰ کیلومتری طول مسیر نسبت به مسیر قدیمی خرم آباد - پلدختر - اندیمشک، کاهش بار ترافیکی و افزایش سرعت مطمئن در این مسیر احداث شد و در ۱۱ آبان سال ۸۹ به بهره برداری رسید.

ساخت این آزادراه حدود هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه داشته که ۵۰ درصد آن توسط دولت و بقیه توسط بخش خصوصی تامین شده که گفته می‌شود سهم دولت پس از پنج سال از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت خودرو‌ها برگشت داده شده و در اظهار نظر‌هایی عوارض دریافتی از خودرو‌ها در این آزادراه از ۱۸ سال تا ۳۰ سال پس از بهره برداری به بخش خصوصی تعلق خواهد گرفت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • بهره برداری از زورخانه ده ونک
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد