Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر فلاحی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به میزبانی استان در رویداد بین‌المللی اردبیل پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۳ به مدت یک سال، نیاز است تا تمامی دستگاه‌های مرتبط تدابیر و درایت لازم را برای میزبانی شایسته از این رویداد بین‌المللی داشته باشند.

او با بیان اینکه اردبیل ظرفیت‌های بسیاری برای توسعه دربخش گردشگری دارد که می‌تواند اقتصاد استان را متحول کند، افزود: حوزه گردشگری در دنیا به عنوان یک اقتصاد پیشران مطرح است و رونق آن تاثیر مستقیمی در رونق اقتصادی دیگر حوزه‌ها دارد به‌طوری‌که در زمان شیوع کرونا با تعطیلی مراکز گردشگری و به همراه آن نبود گردشگر و سفر شاهد ضررهای اقتصادی بسیاری در تمام حوزه‌ها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحی از افتتاح یک هتل چهار ستاره و هتل پنج ستاره یاکاموز در چند ماه آینده و آغاز عملیات ساخت هتل پنج ستاره ویستریا خبرداد و گفت: در سال‌های اخیر ۹ موزه و دو صحن جدید به مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی اضافه شده که در صحن "قیزیل‌باش‌لار" برنامه‌های آئینی و فرهنگی استقبال از بهار برای ایجاد شور و شعف و نشاط اجتماعی در ایام نوروز تدارک دیده شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه با اجرای طرح توسعه عرصه و حریم بافت تاریخی بازار اردبیل بسیاری از مشکلات موجود در این بافت تاریخی از جمله نبود محلی برای استقرار پلیس، اورژانس و آتش نشانی و سرویس بهداشتی رفع و نسبت به تعیین تکلیف مراکز اقامتی قدیمی بدون برگه استحکام بنا واقع در این بافت تاریخی اقدام خواهد شد، خواستار توجه و عزم جدی فرماندار برای رفع مشکلات بافت تاریخی اردبیل به عنوان چشم و چراغ شهر و هویت تاریخی و فرهنگی استان شد.

او با بیان اینکه در نظرسنجی‌های انجام شده بیشتر گلایه گردشگران و مسافران از نبود سرویس بهداشتی در سطح شهر و بسته بودن مغازه‌های سوغاتی پیرامون محوطه شیخ صفی‌الدین اردبیلی  در ایام تعطیلات نوروز بوده بر استفاده از تمام ظرفیت‌های رفاهی و بهداشتی شهر از جمله مساجد و بازماندن این مغازه‌ها با هماهنگی شورای اصناف و اتحادیه برای خدمات‌رسانی مطلوب به گردشگران ومسافران نوروزی تاکید کرد.

فلاحی با اشاره به نصب تابلوی پارک اکیدا ممنوع شورای ترافیک در پیرامون محوطه مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی واقع در منطقه عالی‌قاپو و در پی آن جریمه شدن بسیاری از گردشگران، مسافران و بازدیدکنندگان این مجموعه خواستار تجدید نظر نسبت به نصب این تابلو در این محل و تعریف پارکینگ‌های موقتی در ایام پیک سفر برای این مناطق پربازدید شد.

اردبیل با حدود یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان‌های گیلان، زنجان و آذربایجان‌شرقی همسایه است و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه به شمار می‌رود.

پیش از شیوع ویروس کرونا  ۳۲ واحد هتل، ۸۷ واحد هتل آپارتمان، ۹۸ واحد مهمان‌پذیر، سه واحد کمپینگ و ۲ مجتمع گردشگری در کنار ۲ واحد اقامتگاه بوم‌گردی سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی را در این استان میزبانی می‌کردند.

پل معلق مشگین‌شهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، وجود پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمه‌های بهشتی از جاذبه‌های پر بازدید استان اردبیل است.

برچسب‌ها گردشگری میراث فرهنگی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی اردبیل گردشگری میراث فرهنگی اردبیل بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۶۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد

ایسنا/مرکزی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از برگزاری آئین روز ملی قنات با حضور جمعی از کشاورزان دشت بهریار شهرستان دلیجان خبر داد.

محمود مرادی امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ گفت: کشاورزان در این مراسم به مناسبت  گرامیداشت روز ملی قنات ایرانی، مظهر قنات تاریخی بهریار را به امید فزونی برکت، گلریزان و گلاب افشان کردند.

وی گفت: ایرانی‌ها با ابداع فن قنات در سرزمین نیمه خشک ایران بزرگترین تمدن‌ها را ایجاد کردند و در واقع با مدیریت منابع آب آبادانی را به ارمغان آوردند، لذا وظیفه همه ما این روزها حفاظت از این میراث معنوی است تا نسل‌های آینده از ما به نیکی یاد کنند.

او با بیان اینکه قنات بهریار به عنوان یک اثر ارزشمند تاریخی مربوط به دوره صفوی در تاریخ یکم اردیبهشت ۱۳۹۴ به شماره ۳۱۲۳۸ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، افزود: امسال مراسم روز ملی قنات برای سومین سال متوالی در راستای انجام مقدمات ثبت جهانی این میراث ارزشمند تاریخی دلیجان برگزار شد.

مرادی افزود: قنات بهریار یکی از کهن‌ترین میراث ارزشمند شهر دلیجان است که با تلاش سعید اصغری، محقق و تاریخ نویس دلیجانی در میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی افزود: متاسفانه قنات بهریار حال خوبی ندارد و لازم است مدیریت شهری دلیجان این مهم را درک کند که یکی از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی شهر در معرض نابودی است و باید اقدامات ضروری برای نجات آن را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام    

دیگر خبرها

  • تائید زیرساخت‌های شیراز برای میزبانی از رویداد آسیایی هندبال
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • مناطق گردشگری شهر بهبهان + فیلم
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • برگزاری دو رویداد بین‌المللی با موضوع «سمنان پایتخت جاده ابریشم»
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌ دراز
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌دراز
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود