Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام‌جو، استاندار اردبیل امروز در بازدید از روستای کورعباسلوی نیر گفت: اقدامات انجام شده توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در روستای کورعباسلو جای تحسین و قدردانی دارد چرا که این اقدامات زمینه برای رونق گردشگری در این روستا و مهاجرت معکوی را در آن فراهم خواهد آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به احداث اولین هتل سه‌ستاره روستایی در این روستا بیان کرد: این هتل که توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی و با حمایت میراث‌فرهنگی استان اجرا می‌شود، در حال حاضر ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و بهره‌برداری از آن از اولویت‌های مهم در این منطقه به شمار می‌رود.

استاندار اردبیل راه‌اندازی این هتل در روستای کورعباسلو را با توجه به قرارگیری آن در کنار قلعه باستانی بوینی‌یوغون را زمینه‌ساز توسعه اشتغال دانست و افزود: از مهمترین ثمرات اجرای طرح‌ها و پروژه‌های گردشگری اشتغالزایی و افزایش درآمد و ارزش افزوده است که می‌تواند گامی مهم در مسیر تحقق شعار سال باشد.

نادر فلاحی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل نیز با اشاره به قرارگیری این هتل در قالب ۲۲ واحد در روبروی قلعه بوینی‌یوغون گفت: روستای کورعباسلو یکی از روستا‌های هدف گردشگری است که قلعه باستانی بوینی‌یوغون و مناظر کم نظیر طبیعی از جاذبه‌های آن بوده و در تلاش برای ایجاد رونق گردشگری در این روستا هستیم.

او از طراحی و در دست احداث بودن محوطه گردشگری به نام سیری در حقیقت زمان در این منطقه خبر داد و افزود: نمایشگاه گردشگری، نمایشگاه صنایع دستی و نمایشگاه مشاهیر از دیگر بخش‌های در نظر گرفته شده است که برنامه‌ریزی شده امسال به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رونق گردشگری میراث فرهنگی اردبیل سرمایه گذار بخش خصوصی نمایشگاه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره «گیلاس کن»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بخشدار کن در سومین جشنواره گیلاس که دیروز در روستا‌های چهارگانه سنگان برگزار شد، گفت: حضور این گردشگران در مقایسه با سال قبل ۵۰ درصد رشد داشته است.
مرتضی محمدنژاد، به ظرفیت‌های داخل روستا‌های بخش کن اشاره کرد و افزود: این پتانسیل‌ها منجر به برگزاری چهار جشنواره در طول سال شده که جشنواره گیلاس، جشنواره شاه توت، جشنواره خرمالو، و جشنواره فصلی با حضور اقوام مختلف برگزار می‌شود.

بخشدارکن گفت: این جشنواره‌ها به منظور حمایت از تولیدات روستایی و ترویج محصولات ارگانیک، معرفی روستا‌های منطقه و رشد گردشگری، تحکیم خانواده، حفاظت از محیط زیست و بازیافت، افزایش نشاط اجتماعی و رونق ورزش همگانی و تشویق هموطنان به زندگی سالم برگزار می‌شود.

محمدنژاد به مساحت روستا‌های چهارگانه سنگان اشاره کرد و افزود: ۱۹۷ هکتار مساحت شامل باغات، مستثنیات و بافت روستایی بخش کن است و محصولات تولیدی باغ این روستا‌ها شامل گیلاس، شاه توت، خرمالو، سیب و ازگیل است.

وی همچنین گفت: سه اثر باستانی چنار چهار هزار ساله، آبشار و تکیه تاریخی ۲۵۰ ساله از دیگر ظرفیت‌هایی است، که گردشگران مشتاق را روانه این منطقه کوهستانی زیبا می‌کند.

دیگر خبرها

  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • سفر به روستای گردشگری توآباد از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا